Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Negresă cu mac

Textură densă și gust de ciocolată de casă

8 bucăți

grad de dificultate redus 20 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Negresă cu mac

Pentru aluat:

150 g Glazură ciocolată neagră Dr. Oetker
150 g semințe mac
100 g făină
1 linguriță rasă Praf de copt Dr. Oetker
50 g unt sau margarină moale
25 g zahăr
3 ouă
1 linguriță Esență de migdale 38 ml Dr. Oetker
1 praf sare

Pentru aluatul sfărâmicios:

50 g făină
30 g zahăr
30 g unt sau margarină moale
1 praf sare

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătire: Se ung cu grasime formele de copt (de circa 160 ml fiecare), în formă de pahar. Cuptorul se preîncălzește.

Cuptor electric: 180 °C

Cuptor cu aer cald: 160 °C

2

Aluat: Glazura se topește conform indicațiilor de pe plic. Din plcantitatea de mac se pune deoparte o linguriță cu vârf, iar restul se toarnă într-un vas de mixare. Se amestecă făină cu praful de copt și se adaugă peste mac. Se adaugă restul de ingrediente și glazura topită. Se amestecă toate laolaltă cu mixerul, la început la viteză mică, apoi 2 minute la viteză mare, până ce se obține un aluat omogen. Aluatul se distribuie în formele de copt.

3

Aluatul sfărâmicios: Într-un vas de mixare se pun făina cu grăsimea, zahărul, sarea și macul. Se amestecă laolaltă cu mixerul (cu paletele de batere) la viteză mică până la obținerea unui aluat sfărâmicios. Acesta se repartizează peste aluatul din forme, apoi formele se așază într-o tavă iar tava se introduce la cuptor.

Durată de coacere: aproximativ 25 Min.

Prăjiturile se lasă în forme, pe un grătar de bucătărie să se răcească.

Informații nutriționale pentru rețeta Negresă cu mac

Per porție / bucată Per 100 g / ml

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii

Top 10 Rețete Cele mai noi rețete
1.
1.