Flag

Salată belgiană

7 - 8 borcane 800 g
Medie
40
Din varză de Bruxelles murată
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Ingrediente
3 kgvarză de Bruxelles
900 gdovlecei
1 kgdovleci
300 mloțet
150 gzahăr
1 plicPikant fix dulce-acrișor Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Pikant fix dulce-acrișor Dr. Oetker
1

Pregătirea: Varza se curăţă, se spală şi se crestează la cotor. Dovleceii se spală, se taie în două pe lungime şi se scot seminţele cu ajutorul unei linguriţe. Apoi se taie cuburi. Dovleacul se curăţă de coajă şi de seminţe, se spală şi apoi se taie cuburi. Toate legumele se amestecă şi se pun în borcane, iar printre ele se adaugă foi de dafin.

2

Prepararea: Se pregăteşte compoziţia de apă, zahăr, oţet şi un plic de Pikant fix dulce-acrişor. Se pune la fiert şi se fierbe timp de 3-5 minute, amestecând continuu. Compoziţia obţinută se toarnă fierbinte în borcane. Borcanele se închid cu capac şi se depozitează la rece.