Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Salată de varză cu sfeclă roșie

Simplu și gustos

12 - 14 borcane 650/800 ml

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Salată de varză cu sfeclă roșie

4 kg varză
2 kg sfeclă roșie
50 g chimen
hrean
crenguțe mărar
2 plic Pikant fix iute Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătire: Se spală legumele. Varza şi sfecla se mărunţesc prin răzătoare.

2

Mod de preparare: Se amestecă chimenul cu varza şi apoi se aşază în borcane straturi alternative de varză şi sfeclă. Se iau 2 plicuri Pikant fix şi se fierb la foc mic cu 3 1 apă, 0,6 1 oţet şi 300 g zahăr, amestecându-se continuu. După fierbere conţinutul se toarnă în borcane peste salată. După răcire, borcanele se depozitează în cămară.

Informații nutriționale pentru rețeta Salată de varză cu sfeclă roșie

Per porție / bucată Per 100 g / ml

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii

Top 10 Rețete Cele mai noi rețete
1.
1.