Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Șoricei dulci

Provoacă-i pe cei mici la decorat

14 bucăți

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Șoricei dulci

Pentru aluat:

250 g făină
1 plic Praf de copt Dr. Oetker
60 g zahăr
125 g brânză dulce degresată
75 ml lapte
75 ml ulei
1 praf sare
1 lingură semințe de floarea soarelui

Adițional:

spaghete
28 migdale
1 lingură zahăr pudră
½ linguriță apă
bomboane colorate de ciocolată

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Aluat: Amestecați făina cu praful de copt şi cerneți-le într-un recipient. Adaugați restul ingredientelor şi amestecați-le cu ajutorul unui mixer, mai întâi la viteză mică, apoi la viteza cea mai mare, până când acestea se omogenizează (să nu le amestecati prea mult timp ca să nu lipească aluatul).

2

Formați un rulou din aluat pe masa de lucru, care în prealabil a fost uşor pudrată cu făină. Împărțiți apoi ruloul în 14 bucăţi şi alungiți-le la una din părţi pentru a obţine nasul şoriceilor. Așezați şoriceii în tavă și introduceți tava la cuptor.

Cuptor electric: 180 °C

Cuptor cu aer cald: 160 °C

Durată de coacere: aproximativ 20 Min.

3

Şoriceii se lasă la răcit pe hârtia de copt, pe un grătar de bucătărie.

4

Ornament: Rupeți spaghetele în bucăţi mici şi înfigeți-le în botul şoriceilor drept mustăţi. Migdalele vor ţine locul urechilor. Cerneți zahărul pudră într-un bol mic şi amestecați-l cu puţină apă astfel încât să obţineți o masă groasă. Cu compoziţia obţinută puteți lipi mini bomboanele de ciocolată drept ochi.

Informații nutriționale pentru rețeta Șoricei dulci

Per porție / bucată Per 100 g / ml

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii

Top 10 Rețete Cele mai noi rețete
1.
1.