Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Tort de caise cu grilaj

recipe-Tort de caise cu grilaj

Pentru momentele speciale din viața ta

1 bucată

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Tort de caise cu grilaj

Pentru cremă:

2 conservă compot de caise (masa netă 240 g)
250 ml lapte
1 plic Cremă pentru tarte Dr. Oetker

Pentru aluat:

300 g făină
1 plic Praf de copt Dr. Oetker
125 g brânză dulce degresată
100 ml lapte
100 ml ulei
1 praf sare
75 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
2 linguriță Esență naturală de lămâie siciliană Dr. Oetker

Pentru ungere:

3 - 4 lingură lapte

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Se lasă caisele să se scurgă bine într-o sită și se taie în bucăți mici (480 g). Într-un bol se amestecă cu mixerul, laptele cu crema de tarte timp de 1 minut.

2

Se amestecă făina cu praful de copt şi se cerne totul într-un castron. Se adaugă restul ingredientelor şi se amestecă totul cu mixerul la început la viteză mică și apoi la viteză mare până la obţinerea unui aluat neted. (Nu amestecați prea mult, aluatul devine lipicios).

3

3/4 din aluat se pune într-o formă de copt. Din aluatul rămas se formează 8 fâșii.

4

Se pune crema de tarte în tavă peste aluat, se presară cubulețele de caise și se întind fâșiile de aluat sub formă de grilaj pe suprafața umpluturii și se ung cu puțin lapte.

Cuptor electric: 170 °C

Cuptor cu aer cald: 150 °C

Durată de coacere: 45 Min.

5

Se scoate prăjitura din formă şi se lăsă să se răcească pe un suport sau grătar de bucătărie.

Informații nutriționale pentru rețeta Tort de caise cu grilaj

Per porție / bucată Per 100 g / ml

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii

Top 10 Rețete Cele mai noi rețete
1.
1.