Ce sortimente de vanilie pentru ce produse folosim? Descoperirea plantei de vanilie a influențat comerțul cu produse de patiserie. Ca regină a condimentelor, astăzi este folosită în numeroase rețete pentru a pune în valoare mâncărurile cu o aromă delicată de vanilie. Pe lângă păstăile de vanilie de calitate superioară, există acum și alte sortimente de vanilie disponibile.
Gama Dr. Oetker acoperă mai multe sortimente de la pasta de vanilie la extract lichid, îndulcit de vanilie Bourbon, și de la zahăr vanilat la pulbere de vanilie.
Păstăile întregi de vanilie conțin pulpă de vanilie fină și închisă la culoare. Este sortimentul de vanilie ales de cei care vor să o păstreze naturală. Păstăile de vanilie Dr. Oetker, subtil aromate sunt culese manual și sunt perfecte pentru a fi utilizate în prăjituri, biscuiți, deserturi și creme.
Doriți să aflați mai multe despre păstăile de vanilie? Vă spunem tot ce trebuie să știți despre păstăile de vanilie și vă arătăm cum să îndepărtați cu ușurință pulpa de vanilie (semințe).
Pasta de vanilie conferă rețetelor o aromă intensă de vanilie. Gelul fin este ușor de încorporat în produse de patiserie dulci, deserturi și creme. Finesse Vanilie Bourbon de la Dr. Oetker are pete negre care sunt caracteristice vaniliei și este perfect pentru rețete cu o consistență lichidă, cum ar fi înghețata clasică de vanilie.
În secțiunea noastră informativă despre pasta de vanilie, vă vom arăta cum puteți prepara singuri, cu ușurință pasta de vanilie.
Extractul de vanilie cu aroma sa intensă este unul dintre cele mai populare produse de vanilie utilizate în bucătării. Diferiti producatori ofera extract de vanilie cu si fără alcool. Cu o consistență lichidă, extractul de vanilie Bourbon lichid Dr. Oetker, îndulcit cu zahăr fără puncte, este perfect pentru deserturi ușoare și blaturi de tort sau chec.
Pentru informații utile și rețete gustoase care conțin extract de vanilie, consultați: Extract de vanilie
Dacă veți combina aroma sofisticată de vanilie cu zahăr alb, obțineți zahăr vanilat clasic. Deoarece are o dispersabilitate bună, poate fi utilizat atât în rețete uscate, cât și în rețete lichide. Zahărul vanilat este cel care conferă aroma clasică de vanilie dulce din frișcă. Zahărul vanilat Bourbon Dr. Oetker este popular atât în rândul cofetarilor ocazionali, cât și al celor dependenți de produse de patiserie.
Zahărul vanilat Bourbon este diferit de zahărul vanilinat. Vă explicăm diferențele dintre cele două produse.
Aflați totul despre zahărul vanilat aici.
Pudra rafinată de vanilie devine un adaos din ce în ce mai popular în rețete. Păstăile de vanilie uscate și măcinate sunt utilizate în cantități mici pentru a rafina preparatele dulci.
De unde puteți cumpăra pudră de vanilie? Puteți face singur pulbere de vanilie? Și cum se păstrează? Vă spunem tot ce trebuie să știți: pudra de vanilie.