Într-un vas, se prepară mixul pentru Chec conform instrucțiunilor de pe cutie, apoi se adaugă alunele mărunțite, fructele confiate, stafidele și esența de rom.
Aluatul astfel obținut se coace conform instrucțiunilor specifice fiecărei mașini de copt pâine sau în cuptor.
Durată de coacere: 60 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Pentru a obține un chec cu aspect marmorat, folosiți în locul alunelor, fructelor confiate, stafidelor și esenței: 50 g nucă de cocos, 1 lingură rasă cu cacao, 2 linguri lapte.
Mod de preparare: într-un vas, se prepară mixul pentru Chec conform instrucțiunilor de pe cutie, apoi se adaugă nuca de cocos. Două treimi din aluatul obținut se toarnă în tava tapetată. Se amestecă 1 lingură rasă cu cacao, 2 linguri de lapte și aluatul rămas și se toarnă peste aluatul din tavă. Aluatul astfel obținut se coace conform instrucțiunilor specifice fiecărei mașini de copt pâine sau în cuptor.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri