Într-un vas pentru mixer se pun mixul pentru chec împreună cu margarina sau untul moale, ouăle, laptele și cafeaua solubilă. Se amestecă toate ingredientele cu mixerul, pentru început la viteză mică, iar apoi la viteză maximă timp de 3 minute, până la omogenizare. Se toarnă aluatul în tavă și se netezește suprafața. Se introduce tava în partea de mijloc a cuptorului preîncălzit. După coacere blatul se lasă la răcit.
Poziție grătar: central
Durată de coacere: 25 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Într-un vas înalt se toarnă 500 ml lapte rece. Se toarnă praful pentru cremă de tarte peste lapte și se amestecă cu mixerul 1 minut la viteză mică și apoi încă 1 minut la viteză mare. Crema astfel obținută se pune imediat peste blat.
Într-un vas înalt se toarnă 150 ml lapte rece (de la frigider). Se toarnă conținutul plicului peste lapte. Se amestecă cu mixerul la viteză mică la început, apoi se bate 3 minute la viteză mare. După batere frișca se pune peste cremă. Se presară cacao.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri